Masal Oku

Wiki Article



Uykucu tavşan masalı, uykuyu çok seven bir tavşhatıran okula sürmek istememesi ve bunun karınin annesinin onu zorlamaması için parasız taklidi yaparak okuldan kurtulmaya çallıkışmasını husus edinmektedir.

Masallar halk tarafından yaratılan, kuşaktan kuşağabey mevrut ve aleladegiysiü durumların anlatıldığı hikayeler olarak tanılamamlanabilir. Kategorimizde en pop ve keyifli masallar nokta almaktadır. Masallar genel olarak valide ve peder aracılığıyla çocukların uyuması kucakin okunur.

Bu ruz bir masalla elan uyutum seni Birtanem şimdi bile nefesinle ben uyucam O derece mesafeye karşın yanımda olduğunu hissediyorum…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Sizin okurken çok eğleneceğiniz ve ihvanınıza anlatıp onları da eğlendireceğiniz birkaç hikayemiz var. Okuyun, anlatın cemi bu arada eğlenin. Komik hikayelere örnek olarak şunları verebiliriz;

Daha sonrasında kuş keloğlana kırmızı taşa bakmasını ve prensesi bulmasını söyleyip uçup gitmiş. Maceraya ve yardımseverliğe erkekılan keloğlan yalnız bu duruma atlamış ve kuşun dediğine uyup yola koyulmuş.

Bilinmiş olduğu üzere keloğlan karakteri başına gelen bütün menfi duygulardan zekasını kullanarak kurtulmayı kellearmakta ve masalın sonunda çoğunlukla prenses ile evlenmektedir.

Birbir hayli nefer aracılığıyla malum ve birfena filme, tiyatroya veya romana sermaye olmuş Romeo ve Juliet hikayesi haddizatında ünlü İngiliz edip Shakespeare aracılığıyla kaleme alınmış bir temaşa oyunudur.

masallar

Bir varmış bir yokmuş, ilk zaman süresince kalbur saman içre ormanın birinde yaşayan yaşlı bir tilki varmış. Bu tilkinin adı…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bir varmış bir yokmuş, önce dem içinde kalbur saman süresince bir arada canlı leylek grubu varmış. Her sene havalar soğuduğunda…

Bir varmış bir yokmuş ilk dem süresince kalbur saman derunin de develer tellal iken pireler perukar iken ormanda yaşayan bir…

Keloğlan masalları 2. masal olarak zıtmıza çıkan Kayıkçı Keloğlan Masalı içerisinde Keloğlanın padişilenmeın oğlu ile yer bileğsorunmesini husus edinmektedir.

Buna bir bir şekilde, çocuklarınız ciğerin masal kitapları listesi hazırlarken kendinize mutlaka sormanız müstelzim temelı sorular vardır. Bu soruların yerıtları, sizlere gerçek kitabı seçmenizde faydalı olacaktır.

Cin fikirli ve cambaz karakterimiz Keloğlan padişah çıkmak sinein eğitilmesi gereken şehzadenin aslında bu durumdan birçokmaya çhileıştığını öğrenince takkadak bir kurnazlık aklına hasılat ve kendisi ile belde bileğmeslektirmesini önerme eder.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page