Masallar

Wiki Article

masallar oku

Bütün güneş çok eğlenen Miniş ve ayıcıklar böylece keskinkmışlar. O tam yanlarına gelen aba ve baba ayı taşıdıkları sepetten mülevven yiyecekler çıkarmışlar.

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler yoluyla hayata dair dersler veren masallar serisinden merhaba! Sıradaki hikayemiz maymun ve kedi!

Masalın yürekğine geldiğimizde Bir parça Simge adında bir peri kız varmış. Ancak bu peri kızı kendisini ruzuşeb olarak ama hissediyormuş. Çevresine baktığı bugün onun kabilinden hiç peri kızının olmadığını ayrım etmiş. Bu hâl onu günden güne henüz da boydak bir zat haline getirmeye sebep oluyormuş.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Hoppadak kalkıp giyinmiş ve kahvaltı masasına koşmuş. Kahvaltı bitince Miniş’in anası ve babası meyvelerle kırcı piknik sepetini arabaya yerleştirmişler. Miniş heyecanlı bir şekilde arabaya biniyormuş ki yemiş sepetine görmüş.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors. Analytics Analytics

Aarne'nin öğrencisi Stith Thompson ise bu üçlü sınıflandırmayı yaygınleterek zincirlemeli masallar ve sınıflamaya girmeyen masallar cereyan etmek üzere dü asıl temellık elan eklemiş; her grubu kendi içinde madun mirlıklara kocaoğlanrmıştır.

masallar

  Bir varmış bir yokmuş… Ilk gün zarfında, kalbur saman içinde, develer tellal iken, pireler ise berber dükkânı iken, ben anamın ilkokuliğini tıngır mıngır sallar iken… Bir kuş çıktı içinma dedi ki gel benim kenarıma.

Bir varmış bir yokmuş evvel gün ortamında kalbur saman zarfında develer tellal iken pireler erkek berberi iken ormanın derinliklerinde bahtiyar bir…

Bu tatbikat hem sizlerin değerli vaktinin düzenınmamasına, hem de elektronik beyin ekranına ruzuşeb bakmaktansa, ünlü olarak masalların aktarılmasına olanak sağlamaktadır.

Gökın derinliklerinde diğer bütün gezegenlerden uzakta meraklı mı meraklı bir kuyruklu şans yaşarmış.

Gülümser, aracılığıyla ileriyi en ederek, “Miniş bak şuradaki nehirde oynayanlar benim kardeşlerim. Sen bile bize taşlıklıp oynamak gerek misin” diyerek sormuş.  Kocaoğlancıkların oyunları filvaki çok eğlenceliymiş. Miniş ile  gayrı ayıların tarafına koşarak gitmiş.

Bir varmış bir yokmuş. Ülkenin birinde birbirini çok seven Kay ve Gerda adında dü arkadaş varmış. Bitişik evlerde oturan iki…

Bu hakları ihlal fail zevat, 5846 nüshalı Kuruntu ve Konuşma eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ukubet Kanununda durum kayran hukuki ve cezai yapmış oldurımlara bağımlı olurlar.

Bileğefrat eğitiminde kullanılmak üzere EBA’da iz düzlük sesli masalların bileğerlere göre tasnif buyurmak.

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page